Esittävän säveltaiteen tuki ry on yleishyödyllinen taide- ja kulttuuriorganisaatio, joka on perustettu vuonna 2016. Toimintamme tavoitteena on edistää korkeatasoista klassista musiikkia ja tukea lahjakkaita suomalaisia muusikoita järjestämällä mm. konserttimatkoja koti- ja ulkomaille.
Muuta toimintaamme on musiikin vieminen sairaaloihin ja muihin paikkoihin, joiden yleisöä se erityisesti ilahduttaa.

The Performing Music Association is a nonprofit art and culture community that was founded in 2016. We aim to promote high-class classical music and to support talented Finnish musicians by organizing concerts and events in Finland and other countries.
Other activities include performing music in hospitals and similar places where audience would be especially delighted to hear it.